štvrtok 25. augusta 2011

Deň otvorených dverí Rezidencia Záhorská


Najsledovanejšia televízia slovenských televíznych obrazoviek - TV Markíza - už tradične ako každé leto pripravila deň otvorených dverí. Inak tomu nebolo ani toto leto. Dňa 20.08.2011 sa mohli fanúšikovia Markízy stretnuúť v Záhorskej Bystrici s rôznymi osobnosťami TV Markíza.

Tento rok však bola možnosť aj zároveň s týmto podujatím navštíviť Deň otvorených dverí v Rezidencii Záhorská. Toto podujatie zabezpečila realitná kancelária Negotiant v spolupráci s developerom. Množstvo klientov malo možnosť vykonať obhliadky bytov v tejto rezidencii. Účasť klientov bola hojná, za čo developer a realitná kancelária touto cestou ďakuje všetkým návštevníkom.

Ako prekvapenie realitná kancelária pripravila pre svojich klientov občerstvenie a pre detičky drobné prekvapenia prirodzene zdarma. A navyše, ak sa klient rozhodol kúpiť nejakú nehnuteľnosť v tomto komplexe, tak Vám predajca v rámci Dňa otvorených dverí mohol poskytnúť zaujímavé zľavy.

Rezidencia Záhorská je komplex, ktorý tvorí 7 bytových domov s celkovo 286 jedno- až štvorizbovými bytmi. Byty sú riešené moderne, a tak aj vďaka kvalitným materiálom zodpovedajú požiadavkám na pohodlné bývanie. Ako už z názvu vyplýva, táto rezidencia sa nachádza v Záhorskej Bystrici, čo je menšia mestská časť na severozápade Bratislavy. Vďaka pokojnej atmosfére a okolitej prírode táto lokalita priťahuje stále väčšie množstvo ľudí.

V lokalite je aj dobrá občianska vybavenosť. Máte tu obrovské množstvo výletov do okolia - Malé Karpaty, povodie Moravy a iné. V Blízkosti Rezidencie Záhorská sú i turistické a cyklistické trasy, čo Vám umožňuje kvalitné športové vyžitie. Túto možnosť dopĺňa i blízky športový a relaxačný areál. Do mesta to však odtiaľto takisto nie je ďaleko - po novom diaľničnom obchvate je to naozaj chvíľa. A tak táto lokalita spája pokoj prírody a dostupnosť veľkomesta.

Ak ste deň otvorených dverí Rezidencie Záhorská nestihli a príďte sa pozrieť dodatočne. Možno sa vám tu zapáči až tak, že sa o chvíľu budete sťahovať.

V prípade obhliadky môžte kontaktovať rovno projektového menežéra na tel. č. 0911 050 069.

Krátky záznam z akcie môžte vidieť na priloženom video:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára