sobota 19. novembra 2011

Podnikanie pod franšízou - kongres v Gate One


Realitná kancelária Negotiant Group, a.s. pre svojich klientov opäť pripravila udalosť na, ktorú sa môžu tešiť. Tento krát pôjde o konferenciu s veľmi zaujímavými témami v Bratislave.

Hlavnou témou konferencie bude podnikanie na franšízu a bude zameraná hlavne na tému podnikania pod obchodnou značkou NEGOTIANT. Konferencia sa bude konať dňa 02.12.2011 o 9:30 hod. a pozvaní sú všetci, ktorých táto téma zaujíma a chceli by sa o tomto podnikaní dozvedieť viac informácií.

Súčasťou konferencie bude aj prezentácia realitnej kancelárie Negotiant o nových moderných technológiách, ktoré sa pokúsi v blízkej budúcnosti presadiť aj na slovenskom trhu. Zároveň budú predstavené i nové modely odmeňovania členov realitnej siete.

Hlavná téma (franšízing) je typ obchodnej činnosti a marketing výrobkov, ale aj služieb. Využíva sa v rôznych obchodných odvetviach od výrobných závodov, cez pohostinské zariadenia až po hotely. Základom takéhoto podnikania je poskytnutie (získanie) práv používať obchodnú známku a znalosti v podnikaní vlastnené určitou korporáciou pre podnikanie inej osoby. Franšízing tak umožňuje podnikať v danom odvetví i osobám bez väčších skúseností na danom poli a vďaka poskytnutému „know-how“ aj znižuje riziko.

Konferencia sa uskutoční v kongresovej sále hotelu Gate One v Bratislave. Ide o veľmi moderný a elegantný hotel situovaný v blízkosti bratislavského letiska M.R.Štefánika uprostred novovytvorenej biznis zóny. O pohodlie účastníkov konferencie tak bude určite postarané.

Ak máte teda záujem sa konferencie zúčastniť a dozvedieť sa tak niečo viac o spomínaných témach, tak neváhajte a potvrďte svoju účasť prostredníctvom sociálnej siete facebook "Registrácia na konferenciu". Účasť na prednáške je úplne bezplatná, a tak už stačí aby ste si našli len trochu času a môžete sa dozvedieť veľa nových informácií o podnikaní na franšíze, ale aj o moderných technológiách využívaných realitnými kanceláriami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára