nedeľa 9. januára 2011

Reality / Nehnuteľnosti na mape


Bývanie je jednou z najdôležitejších otázok, pred ktorou stojí každý aspoň raz vo svojom živote. Bývať vo vlastnom znamená pre mnohých aj bývať podľa vlastných predstáv, vlastný štart do života. No vybrať si ideálne bývanie je rozhodnutie, ktoré by sa nemalo uponáhľať. Ponúk je veľa no rozhodnutie iba jedno. Pre veľa ľudí je vyhľadávanie ponúk veľmi stresujúcou a časovo náročnou činnosťou. Máte predstavu v hlave no nie a nie nájsť vašu predstavu v reálnej podobe.

Výber lokality je jedným z kritérií, ktoré veľmi výrazne ovplyvňujú, kde sa rozhodneme usadiť a žiť. Lokalita je aj významným činiteľom, ktorý výrazne určuje kvalitu bývania, dostupnosť služieb, dopravy či kultúry. Rozhodnúť sa pre dobrú lokalitu už ale nemusí byť náročné ako kedysi. Vďaka internetu, moderným technológiám a realitnej kancelárie Negotiant si teraz môže každý vyhľadať nehnuteľnosť, ktorá sa nachádza v jeho zvolenej lokalite či časti mesta, v ktorom je ochotný bývať. Jednoducho si prezeráte mapu a ihneď vidíte, kde sa nachádzajú dostupné nehnuteľnosti, ku ktorým vidíte aj všetky dostupné informácie, fotky či popis.

Jednoduchý filter vám umožní zamerať sa len na ponuky, ktoré spĺňajú vaše požiadavky na presnú lokalitu, cenu či vami zvolený okruh. Máte obľúbené miesta v meste, v okolí ktorých by ste chceli bývať? Teraz nájdete takéto ponuky rýchlo a bez problémov z pohodlia domova. Interaktívna mapa vám rýchlo prezradí, aké dopravné uzly či koľko zelene sa v okolí nehnuteľností nachádza. Chcete bývať v okolí parku, rieky či nákupného centra? Nehnuteľnosti na mape od Negotiant vám ihneď poskytnú všetky dostupné nehnuteľnosti. Zjednodušte si cestu za vašim vysnívaným bývaním a vyberajte len z ponúk, ktoré sú pre Vás vhodné.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára